Bun venit la Cabinetul Stomatologic Dr. Iuliana Cucu (Andreescu)

În clinica noastră, într-o atmosferă intimă și placută, medicul stomatolog va evalua starea sănătății dumneavoastră dentară și veți discuta împreună variante de tratament, de la cele mai sofisticate și mai prețioase din punct de vedere estetic până la soluții simple, în funcție de nevoile și posibilitățile fiecăruia. Sperăm din tot sufletul ca ambianța prietenoasă și profesionalismul medicului să vă facă să ne percepeți așa cum suntem:”un cabinet altfel”, atât ca abordare a problemelor dumneavoastră(din multe unghiuri, multe variante), cât și ca design.

Un cabinet foarte original, cu personalitate care sperăm să vă placă și la final să vă satisfacă. Deoarece știm că timpul fiecăruia este prețios încercăm să respectam orele de programare și în același timp ne vom adapta și eventualelor situații neprevăzute în programul dumneavoastră asigurând reprogramarea în timp util.

cabinet-dr-cucu-iuliana2

Echipa noastră

Personalul cabinetului stomatologic este format din medicul stomatolog Iuliana Cucu si două asistente medicale, Adriana Darie și Lidia Adriana Agreci care împreună fac acest loc să funcționeze cât mai bine. Dr. Iuliana Cucu, medic stomatolog a absolvit școala generală în Focșani, Liceul de Matematică Fizică Al. I. Cuza, Focșani, Facultatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila București”. Medicul stomatolog este specialist în implantologie, și are absolvite numeroase cursuri în endodonție, protetică, odontologie, chirurgie.

dr Cucu Iuliana

Medicul nostru stomatolog, specialist în implantologie

asistent medical Lidia Adriana Agreci

Asistent medical

asistent medical Adriana Darie

Asistent medical

Câteva cuvinte despre doctorul nostru

Mi-a placut enorm meseria pe care mi-am ales-o. Am crescut într-o familie de medici și am învățat că dacă știi cum să o faci, meseria aceasta îți poate oferi o mulțime de satisfacții. Din dorința de a face lucrurile cât mai bine, din dorința de a vedea pe oricine că pleacă din clinica mea cât mai zâmbitor și poate mai frumos decât a intrat, am încercat permanent să mă perfecționez, am participat la zeci de cursuri și particip în continuare și mi-am dotat acest cabinet mereu cu cea mai avansată tehnologie în domeniu. Un medic dentist își poate duce „meșteșugul” lui la rangul de artă. Ca un actor care freamătă la aplauzele publicului, ca un pictor care a uimit pe cei care îi admiră vernisajul, dentistul așteaptă cu aceeași emoție să vă vadă zâmbetul acela de satisfacție în momentul când la finalul lucrării sale v-a pus oglinda în fața să-i vedeți opera. Acolo este talentul, experiența și educația mea combinată cu maiestria celor trei laboratoare dentare mari cu care lucrez, unul in Focșani, unul in Iași și celălalt în București.
Dr. Iuliana Cucu (Andreescu)
Stomatolog

Sunteți pregătit pentru o consultație?

Tratament profesional și sigur. Programează-te acum!