Sterilizarea

Clinica noastră dispune de o cameră specială destinată doar sterilizării. Instrumentarul este curățat cu grijă înainte de sterilizare, apoi supus sterilizării chimice la rece. Ulterior tot instrumentarul este supus încă odată metodei de sterilizare la cald, într-un autoclav de ultima generaţie. Instrumentarul este ambalat în folii autoclavabile care se desigilează în fața fiecărui pacient. Sterilizarea este monitorizată electronic în permanență, autoclavul are imprimantă care la fiecare sterilizare scoate electronic toate datele despre respectivul proces, parametrii în care se înscrie respectiva șarjă de sterilizare. în cadrul sedintelor de tratament se utilizeaza doar pahare, ace, manusi, masti, bavete, aspiratoare de unica folosință. Reziduurile se depun în recipiente speciale, închise etanș.

Camera sterilizare

Echipament medical

Lupe dentare

Lupe dentare orascoptic,cele mai performante telescoape dentare din lume.

endodontie VDW gold

Aparat pentru endodonție VDW GOLD cu apex locator integrat (pentru scoaterea nervilor fără durere și instrumentarea canalelor).

negatoscop radiologie

Negatoscop asigură o iluminare uniformă și detaliată a radiografiilor.

Radiologie

Laboratorul de radiologie este dotat cu un aparat de radiologie modern pentru efectuarea radiografiilor retroalveolare, radiografii care ajută medicul și implicit pacientul la realizarea unor tratamente cât mai exacte. Laboratorul este dotat cu interfon, în felul acesta personalul medical putând supraveghea pacientul în timpul realizarii radiografiei. Pacientul va fi protejat în timpul acesta cu șort de plumb și șort de protecție pentru tiroida.

radiologie