Implant dentar, glisați sliderul pentru a vedea „Înainte” și „După” aplicarea implantului.

Implantologie

Implantul dentar reprezintă înlocuirea unui dinte lipsă cu un șurub din titan. Reconstrucția în totalitate a unui dinte lipsă este formată din implantul propriu-zis(care intră în os și înlocuiește rădăcina) peste care se adaugă prin înșurubare bontul dentar(care înlocuiește coroana dintelui), bont care se acoperă cu o lucrare din material biocompatibil(ceramică, zirconiu).

În clinica noastră folosim implanturi de trei categorii:

  • implanturi AlphaBio, producție Israel, de foarte bună calitate recunoscute în toata lumea;
  • implanturi Megagen, producție Coreea;
  • implanturi elvetiene Root, de asemenea piese de excepție în domeniu.

Aparatul cu care se fac aceste implanturi, fiziodispenserul, dispune de o piesă cu reducție și răcire cu ser fiziologic ce elimină riscul de a încalzi osul.

Necroza prin supracombustie este o cauza principală de eșec în implantologie iar dotarea cu acest aparat elimină acest risc.

Implant dentar AlphaBio

Descoperirea conceptului de IMPLANT DENTAR reprezintă una din marile realizari ale medicinei dentare, aducând soluții revoluționare insituația pacienților edentați (cu dinți lipsă). Inserate în locul rădăcinilor dentare lipsă, implanturile dentare reprezintă de fapt baza noilor dinți. Implantul dentar este practic un șurub din titan care înlocuiește rădăcina dintelui. Intervenția chirurgicală este o procedură complet nedureroasă care se realizează sub anestezie, pacientul poate pleca acasă în aceeași zi, imediat după terminarea ședinței de inserare a implantului dentar. După inserare se asteaptă 4-6 luni, pentru ca celulele osoase să creeze țesut osos nou în jurul implantului, proces numit osteointegrare.

Osteointegrarea este de obicei ușor acceptată de organism, în acest fel implantul poate servi drept sprijin pentru o coroană, o punte dentară sau o proteză mobilizabilă. În perioada de 4-6 luni până la realizarea lucrării protetice pe implant, pacientul poate opta pentru o lucrare provizorie.

Recomandari după implantul dentar.

E bine de știut că un pacient cu implant dentar va avea grijă deosebită de igiena sa dentară și va efectua controale periodice la medicul stomatolog la 3 sau 6 luni.

Programare online

Completează formularul de mai jos și te sunăm pentru detalii

Trimite mesaj